Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva hendikepa za 'bijele'

Tudor uoči Turnova na Poljudu: To je strašan problem!

Trener Hajduka Igor Tudor izašao je pred novinare uoči utakmice s makedonskim Turnovom na Poljudu...

Nogometaši Hajduka sutra u Splitu igraju protiv makedonskog Turnova u drugom pretkolu Europske lige.

''U prošlosti smo znali ispadati od autsajdera, a imali smo dobru momčad na papiru. Sada želimo eliminirati takvu mogućnost. Ne vidim zašto bi igrali drukčije nego protiv Dinama ili Zadra'', izjavio je Tudor te nastavio:

''Sutra se igra samo prvo poluvrijeme. Moj zadatak je ne dopustiti igračima da se opuste, bez obzira na svoju mladost mislim da će odgovoriti na pravi način.''

Hajduk je u prve dvije službene utakmice ove sezone ostavio vrlo dobar dojam. Rijetko kad je zaigrao s tako pomlađenom momčadi, a na sebe je već privukao pozornost izvrsnim partijama.

''Moramo biti pravi, a onda će rezultati doći sami od sebe. Hendikep je što nećemo imati podršku navijača, ali opet ćemo biti u prednosti i boljoj poziciji nego da igramo u Makedoniji'', rekao je Hajdukov trener.

Tudora posebno brine poljudski travnjak koji je nakon nedavnog trodnevnog festivala ostao u poprilično lošem stanju, a pred 'bijelima' su dvije vrlo važne utakmice.

''Možda je bolje da ništa ne komentiram na tu temu. To je strašan problem'', kratko je poručio Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider