Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi igru u oba smjera

Predstavljen Igor Tudor: Pogledajte kakav Hajduk želi u budućnosti

Na press konferenciji na Poljudu predstavljen je novi trener Hajduka Igor Tudor i njegov stručni stožer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski reprezentativac i donedavni član stručnog stožera Igora Štimca u reprezentaciji doveo je u klub i četiri pomoćnika, Harija Vukasa, Juricu Vučka, Tonćija Gabrića te Borisa Peyreka.

>> Izbornik Štimac prokomentirao promjene u Hajduku

>> Tudor novi trener Hajduka! 'Krstičević podbacio u zadnjim utakmicama'

Sa svojih 35 godina, Tudor će biti jedan od najmlađih trenera u povijesti Hajduka.

''Ovo je velika stvar za početak moje trenerske karijere. Zadatak svakog trenera je napraviti rezultat i izvući maksimum od momčadi. Biti trener Hajduka nikad nije bio lagan posao'', izjavio je novi trener 'bijelih'.

''Ovim putem zahvalio bih Krstičeviću na dobrom poslu koji je napravio te ostavio momčad u dobrom fizičkom stanju. Ovo nije dobar trenutak za preuzeti momčad jer nam slijede teška utakmice, ali u posljednje vrijeme je rijetko i bio dobar trenutak za preuzeti Hajduka'', rekao je Igor Tudor te nastavio:

''Uvjeren sam da ću sa svojim pomoćnicima napraviti dobar posao i izboriti nastup u Europi. A u budućnosti želim iskoristiti potencijal iz omladinske škole.''

Njegove trenerske ambicije.

''Vjerujem u sebe, ciljevi su veliki, a vrijeme će pokazati jesam li dorastao tim ciljevima. Iskustvo će mi nedostajati, ali vjerujem da to neće biti presudno. Važnije su karakteristike, nego iskustvo, važna je baza. Želja mi je da svih deset igrača sudjeluje u fazi napada i fazi obrane. Tražit ću igru u oba smjera, nemam vremena puno i iskoristit ću svaku minutu treninga'', kazao je Tudor.

Već u subotu Hajduk čeka ga gradski derbi sa Splitom. Utakmica koju 'bijeli' ne smiju izgubiti ukoliko žele zadržati korak u borbi za drugo mjesto.

''Split nisam gledao ove sezone, no vodi ih veliki Zoran Vulić uz kojeg sam emotivno vezan, koji mi je dao kapetansku traku Hajduka kada sam počinjao. Bit će mi čast voditi momčad protiv njega. Naravno, pobijedit će Hajduk'', zaključio je Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider