Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novac nije sve

Tudor o prijateljstvu Dinama i Rijeke: Stvorili su divan odnos!

Hajduk u nedjelju dočekuje Rijeku na Poljudu u derbiju 2. kola Prve HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor ne može računati na Marka Bencuna koji se ozlijedio na utakmici s Turnovom, a Franko Andrijašević još uvijek nije sasvim spreman nakon oporavka od ozljede.
Tudor tvrdi da neće previše mijenjati u odnosu na utakmicu s Makedoncima te se ne slaže da je Hajduk odigrao protiv njih lošu utakmicu.

„Kiš će sigurno igrati od prve minute. Ostalo neću otkriti. Mislim da smo odigrali korektnu utakmicu protiv Turnova, iako neki misle drugačije. U svim statističkim rubrikama bili smo bolja momčad. Nismo odigrali briljantno, ali ne želim da nas se omalovažava. Kreira se mišljenja kako smo trebali stvoriti 20 šansi i postići deset golova. Ne ide to baš tako. Nekad se daju primjedbe iz neznanja, a ponekad iz zloće“, vratio se Tudor na utakmicu s Turnovom pa se prebacio na Rijeku.

„Rijeka je uložila velika sredstva u stvaranje današnje momčadi. Novci puno znače u nogometu, ali ne i sve. Igraju dobar nogomet, stvorila se euforija oko njih. Mi ćemo nastaviti igrati kako smo igrali – otvoreni nogomet.“

Tudor je prokomentirao i prijateljstvo na relaciji Kantrida – Maksimir.
„Stvorili su jedno divno prijateljstvo, normalno je da se prijateljstva stvaraju“, duhovito će Tudor.
Prokomentirao je i svoj nervozan odnos sa sucima. Vjerujemo da su mnogi primijetili da Tudor prigovara sucima i ljuti se, i kada su pogriješili i kada su bili u pravu.

„Radit ću na tome da se popravim. Mislim da sam u zadnjoj utakmici napravio pomak nabolje. Teško je ići protiv nagona, pogotovo kada vidite nepravdu“, zaključio je trener Hajduka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider