Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vježbaju penale

Tudor: Ne želim reći da ćemo osvojiti Kup, ali...

Uoči uzvratne utakmice finala Kupa Igor Tudor održao je press konferenciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk ima 2:1 prednost iz prve utakmice, a danas popodne Splićani putuju za Zagreb.

>> Ivković promijenio ploču, u Lokomotivi očekuju 3000 navijača Hajduka

"Očekujem da ćemo osvojiti Kup, a nadam se da sam dosta toga momcima usadio na ovim posljednjim treninzima. Kad počne utakmica ništa više neće biti važno", istaknuo je Tudor.

Trener Hajduka ne može računati na ozlijeđene Blaževića, Andrijaševića i Kiša, a dobra vijest je što bi spreman za igru trebao biti Avdija Vršajević.

Tudor se je osvrnuo i na izjave trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića, koji je priznao da se malo zaletio s izjavama uoči prvog susreta. Ivković je na jučerašnjoj presici kazao kako Hajduka smatra favoritom za osvajanje trofeja.

"Niti mogu niti želim komentirati Ivkovićeve izjave, ali mi je drago što je prepoznao pozitivne pomake u našoj igri. Ne želim govoriti da ćemo sigurno osvojiti Kup ili da ćemo biti bolji, rezultat će na kraju sve pokazati", naglašava Tudor, priznajući kako će njegovi igrači vježbali izvođenje jedanaesteraca:

"Naravno da hoćemo, i penali su stavio dio igre. Uostalom, ja sam kao igrač izgubio finala Lige prvaka nakon penala", zaključio je Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider