Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poljud će 'gorjeti'

Tudor: Ne smijemo biti euforični, jednom odigraš lošije i ne valjaš

Hajduk je u ugodnom trenutku bez obzira što nema novca, rezultat je sakrio sve nevolje i ta lijepa priča može se nastaviti i protiv opasnih Gruzijaca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Protiv Dile Gori 'bijelima' treba pun stadion, ono poznato poljudsko grotlo u kojem bi se Gruzijci trebali izgubiti. Želje Hajduka su poznate, bilo kakva pobjeda bez primljenog gola, to je ono što se traži.

''Teško mi je upuštati se u procjene koliko je Dila Gori dobra, ali sigurno su dobri kada su izbacili Aalborg'', rekao je trener Hajduka Igor Tudor.

Njegova momčad je u naletu, pobjeda protiv Splita od 3:0 podignula je krila igračima, adrenalin raste. A Tudor sve to pokušava stišati, svjestan je svih zamki koje čekaju njegove mladiće.

''Mi ne smijemo biti euforični, tek smo na početku sezone. Igračima uvijek kažem da je prekrasno biti nogometaš kad pobjeđuješ, ali kad odigraš jednu lošiju onda si pod upitnikom. A ako odigraš dvije loše onda se briše sve dobro što si napravio. To je život nogometaša, svaka nova utakmica je novo dokazivanje'', zaključio je Tudor. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider