Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alkohol učinio svoje

Tučnjava pijanih BBB-a na utakmici s legendama Dinama!

Dok Dinamo u Maksimiru slavi sedmi uzastopni naslov prvaka, Bad Blue Boysi na obližnjim Ravnicama pripremili su revijalnu utakmicu u spomen na sve poginule navijače Dinama u Domovinskom ratu...

S jedne strane bio je jak sastav Dinamovih legendi na čelu s Igorom Bišćanom, Darijom Šimićem, Silvijom Marićem i Tomislavom Šokotom, a na drugoj odabrana selekcija BBB-a. Sama utakmica je prošla bez ikakvih problema. Ipak, bilo je „ića i još više pića“, pa nije moglo baš sve proći bez incidenata. Isprva je do nas došla informacija kako je došlo do masovne tučnjave zaraćenih frakcija BBB-a, ali pokazalo se kasnije da to nije istina.

„Negdje oko 16.45 došlo je do fizičkog obračuna između dvojice pripadnika BBB-a. Istina, radilo se o jednom mlađem pripadniku Agrama i jednom starijem Boysu, ali to je bio osobni obračun a ne frakcijski sukob. Alkohol je učinio svoje. U tom trenutku ostatak ekipe ih je okružio i gledao tučnjavu, ali nije bilo miješanja. Možda se nekom sa strane učinilo da se radi o masovnoj šori, no to nije bilo slučaj. Devedeset posto ljudi koji su bili tamo osudili su taj incident“, kazao nam je neimenovani svjedok cijele situacije dodavši da je kasnije bilo nekoliko sukoba pripitih pojedinaca, ali bez većih izgreda.

Kako saznajemo, Šimić, Marić i još neke legende Dinama nakon utakmice pomalo razočarano su napustile terene na Ravnicama. Šteta što je jedna plemenita akcija BBB-a zasjenjena ponašanjem alkoholiziranih pojedinaca koji se očito ne mogu kontrolirati niti u ovakvim situacijama. Ipak, pozitivno je to što je velika većina Boysa ostala prisebna i do kraja proslave se ponašala razborito i civilizirano.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider