Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Idu na ustavni sud

Torcida ipak ide s BBB-ima na istok:' Kako sad više ne vrijede zakoni RH'

Nakon što je iz Dinama priopćeno kako navijači Hajduka mogu na jug Maksimira i bez vaučera, javili su se priopćenjem iz Torcide.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju se igra derbi na Maksimiru. Navijači Hajduka najavili su dolazak bez vaučera, a ranije ovog tjedna su u Dinamu apelirali na sve da se drže propisa i procedura. No, ta odluka je promijenjena. Ipak, navijači Hajduka nisu promijenili planove. Naprotiv...

>> U Hajduku ništa ne znaju o ukidanju vaučera za derbi

>> Veliki preokret: Torcida ipak smije na južnu tribinu bez vaučera!

Na svom Facebook profilu objavili su sljedeće priopćenje:

''Nakon što nas već danima i tjednima uvjeravaju kako su odredbe o "vaucherima" i dolasku gostujućih navijača na tribine odluka Vlade RH i zakon koji moramo svi poštovati, danas su maske pale, a i slijepi su valjda progledali.

Mamić je odluku donio, Mamić je odluku privremeno poništio. Sve ostalo je laž koju Vam uredno serviraju cijelo ovo vrijeme.

Obavještavamo sve navijače Hajduka da će pripadnici Torcide nastaviti kupovati karte za istok Maksimira. Ne pristajemo na nikakve kompromise, sve dok se u potpunosti ne izbace neustavne i nezakonite odredbe o "vaucherima" za sve utakmice Hrvatske nogometne lige.

Štoviše, KN Torcida već neko vrijeme priprema pokretanje postupka pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske radi ocjene ustavnosti i zakonitosti nekoliko odluka HNS-a. Sljedeći tjedan ćemo poslati materijale Ustavnom sudu i pozvati sve navijače da naprave isto, te zatrpamo Ustavni sud materijalima koje neće moći ignorirati.

Močvaru hrvatskog nogometa isušit će snaga navijačkog pokreta!''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider