Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva luda utakmica

To se zove borba za ostanak: Triler u Sigetu bez pobjednika!

U derbiju začelja HNL-a između Hrvatskog dragovoljca i Slaven Belupa nije bilo pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznimno napeta utakmica u Sigetu završila je rezultatom 3:3. Ishod je to koji najviše odgovara Osječanima, budući da su im oba suparnika u borbi za ostanak izgubila po dva boda.

Već u šestoj minuti Slaven je poveo preko Dominika Glavine, a isti igrač u 30. povećava prednost Koprivničanaca. U posljednjoj minuti prvog dijela dosuđen je jedanaesterac za goste, a najstrožu kaznu hladnokrvno je u 0:3 pretvorio Davor Vugrinec. Igrača HD-a nije bilo 'nigdje', izgledalo je da će sva tri boda u Podravinu, a momčad iz Sigeta ostati na dnu s enormnim zaostatkom uoči zadnjih sedam rundi. Ali...

Nisu tako mislili igrači Davora Mladine, s puno većom dozom agresije ušli su domaći u nastavak, što im se vratilo već poslije četiri minute, kada Ivan Božić smanjuje. U 55. Stipe-Bačelić-Grgić totalno komplicira stvari, da bi u 74. na inicijativu dodatnog pomoćnika iza gola Goran Gabrilo opravdano pokazao na bijelu točku i dodijelio drugi žuti karton Jurici Pranjiću.

Božić je uz dosta sreće izjednačio na 3:3, ali u preostalih 20-ak minuta s igračem više domaćini nisu uspjeli režirati potpuni preokret.

Što se tiče borbe za ostanak osmoplasirani Osijek je na 22 boda, Slaven Belupo ima 19, a Hrvatski dragovoljac 17.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider