Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast Bijelima

Ovako klub brine o navijačima: Hajduk Torcidi izborio jeftinije ulaznice

Hajduk se pobrinuo da svojim pristašama snizi cijenu ulaznica za uzvratnu utakmicu finala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokomotiva je obznanila da će cijena ulaznica za južnu tribinu biti 50 kuna, jednako kao i za zapad dolje, dok je prema prvotnim cijenama za ulaz na istočnu tribinu trebalo izdvojiti 20 kuna.

Međutim, u klubu s Poljuda su intervenirali i pozvali se na Pravilnik HNS-a u kojemu stoji kako u finalu Kupa cijena ulaznice za gostujuće navijače ne smije biti skuplja od najjeftinijih karata namijenjenih domaćim navijačima.

Naravno, iznimka je dogovor klubova, na koji Hajduk nije pristao, pa je Lokomotiva morala korigirati cijene - podignuli su istok s 20 na 30 čime je postalo jasno da će ulaz na jug stajati 30 kuna, ostale cijene ostaju nepromijenjene (zapad dolje 50, loža 100 kuna), dok se ulazi na tribinama zapad gore te sjever gore i sjever dolje neće niti otvarati.

Lokomotiva je klub kojeg u HNL-u prati najmanje navijača, a nerijetko se posjeta na njihovim utakmicama mjeri dvoznamenkastim brojem gledatelja.

Ovog puta će biti iznimka, prvenstveno zbog invazije Hajdukovih navijača na Maksimir. Očekuje ih se najmanje 5000, što bi trebalo značiti da će nakon dugo vremena Lokosi brojiti inkas u stotinama tisuća kuna...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider