Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Peh za pehom

Težak udarac za Dinamo: Ovo će teško preboljeti!

Skupo pojačanje „modrih“ iz Lokerena, Jeremy Taravel, teško se ozlijedio na jučerašnjem treningu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jeremy Taravel do dolaska u Dinamo nikada nije bio ozbiljnije ozlijeđen, a nakon što je navukao „modri“ dres pogodili su ga teški pehovi. Tek što se oporavio od prve, zadobio je drugu, čini se puno težu ozljedu. Taravel je ozlijedio koljeno lijeve noge na jučerašnjem treningu.

„Teško je reći bez slikanja, ali prvim pregledom se čini kako se radi o ozbiljnijoj ozljedi. Pričekat ćemo koji dan da Jeremy ode na magnetsku rezonancu kako bismo sigurno znali o kakvoj se ozljedi radi”, kazao je za klupsku službenu web stranicu liječnik Dinama Ivica Smodek.

Pretpostavlja se kako su Taravelu popucali križni ligamenti, a ako je to točno, za njega je sezona završena. Čak je pitanje hoće li u tom slučaju biti spreman do početka kvalifikacija za europske kupove?

Budući da se zna se da je Francuz upravo zbog toga doveden na Maksimir te da je Dinamo deficitaran na mjestima stopera, ne treba previše pojašnjavati kakav je to udarac za „modre“. Čelnici Dinama morat će, čini se, na ljeto u novu kupovinu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider