Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Vučević predstavljen, Barca ipak ne dolazi?

Privremenog trenera Hajduka Gorana Vučevića, koji je tu dužnost obavljao u protekla dva mjeseca, vodstvo je kluba službeno promoviralo u glavnog trenera splitske momčadi s ugovorom na razdoblje od dvije i pol godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hajduka Josip Grbić i predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar su rekli da je Nadzorni odbor prihvatio prijedlog Uprave da se sa Vučevićem potpiše ogovor po kojem će on biti glavni trener u iduće dvije i pol godine.

Grbić je istaknuo kako Vučević dijete Hajduka u kojem je bio veliki nogometaš a zatim i trener i ravnatelj omladinske škole te je on "najkvalitetnije rješenje“ za glavnog trenera.

"Vučevićevom stručnom potencijalu dajemo mogućnost da se prezentira kao glavni trener", rekao je predsjednik Nadzornog odbora Sapunar, dodavši kako je klauzulom ugovora predviđeno da Vučević "bude trajnije rješenje za Hajduk, što ovisi o postignutim rezultatima“.

Sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić je kazao kako je Vučević talentiran trener te da se nada kako neće biti potrebe za njegovim prijevremenim odlaskom s trenerske dužnosti. Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, Vučević je rekao kako će svoj trenerski posao obavljati odgovorno i čiste savjesti.

"Nadam se dobrim rezultatima Hajduka na zadovoljstvo svih u klubu", dodao je Vučević. On je rekao kako još nije određen stručni stožer njegovi suradnika ali da će to biti riješeno u idućih, kako je rekao, dva ili tri dana. Odbacio je medijske navode u kojim se spominju imena njegovih suradnika te da će on kao glavni trener Hajduka biti menadžer engleskog tipa koji će postavljati i voditelja omladinske škole.

"Takve špekulacije nisu točne i one štete i meni i klubu. Nadam se i eventualnim pojačanjima jer momčadi nedostaje desni branič, a volio bih i pojačanje u napadu. No, vidjet ćemo kakve su mogućnosti kluba i o tomu ću razgovarati sa sportskim direktorom Kalinićem", kazao je Vučević.

Na upit novinara hoće li momčad Barcelone gostovati u Splitu 25. srpnja 2011. godine kao što je to objavljeno na web stranici tog španjolskog kluba, predsjednik Nadzornog odbora Sapunar je kazao da će biti potrebni daljnji pregovori s Barcelonom i njenom ovlaštenom agencijom radi usuglašavanja.

"Taj termin, 25. srpnja 2011. nama u potpunosti ne odgovara", kazao je Sapunar, zaključivši kako je u pregovorima preduvjet i cijena za gostovanje Barcelone u Splitu. (I.Š./Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider