Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oštetio Hajduk

Sudačka komisija: Bebek mora u drugu ligu

Zbog lošeg suđenja u derbiju naš sudac s Fifinom značkom Ivan Bebek morat će u drugu ligu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon posljednjeg derbija Hajduka i Dinama na Poljudu, uprava Hajduka oštro je kritizirala suca Ivana Bebeka iz Rijeke. Ovoga puta čini se s pravom.

>> Previd ili 'autocenzura': Je li Bebek namjerno oštetio Hajduk?

>> Bebek priznao na Fejsu: Penal je čist, Vrsaljko je kriv, ali...

Naime, sudačka komisija analizirala je suđenje u dosadašnjem tijeku proljetnog dijela MAXtv Prve HNL. Uglavnom su svi suci dobili prolaznu ocjenu, osim dvojce. Jedan od njih je, naravno, Ivan Bebek, koji je sudio spomenuti derbi. Podsjetimo, Bebek pri vodstvu Dinama 2:1 nije sudio jedanaesterac za Hajduk i čisti crveni karton Šimi Vrsaljku, koji je evidentno rukom zaustavio pogodak Tina Sušića za izjednačenje rezultata.

Sudačka komisija, prema naputku UEFA-ine sudačke konvencije i pravilnika o određivanju nogometnih sudaca i kontrolora suđenja, Bebeka je prebacila u niži rang natjecanja, odnosno u 2. HNL. Osim Bebeka kažnjeni su Marin Vidulin iz Kanfanara i pomoćni sudac Ivica Modrić iz Zagreba. Uz derbi, loše je bilo suđenje i na utakmicama Rijeka – Cibalia iz 21. kola te Zadar – Hajduk iz 24. kola. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider