Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić u akciji

Za Ligu prvaka i novo pojačanje: On je najveći simulator u 2011.!

Čileanski mediji pišu kako Bryan Carrasco novo pojačanje zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neće 'modri' u Ligu prvaka bez pojačanja. Iz Čilea stiže 21-godišnji Bryan Carrasco koji igra na poziciji desnog bočnog, a može igrati i krilo. Igrač koji je upisao tri nastupa za A reprezentaciju Čilea dolazi na posudbu iz kluba Audax Italiano, no Dinamo će imati pravo prvokupa.

Čileanac je trebao biti pojačanje Udinesea prošle godine, ali je transfer propao kad su shvatili da nema španjolsku putovnicu. Svi znamo kakvu skaut službu imaju u Udinama tako da brige za njegove igre ne bi trebalo biti.

Mladi je igrač sve otkrio sunarodnjacima na gostovanju na radiju Cooperativa.

''Uvijek sam želio igrati u Europi jer se tamo mogu dodatno razviti kao igrač. Zahvalan sam Audax Italiano na svemu što su mi dali'', poručio je Carrasco.

Treba također reći kako je ovaj igrač možda najpoznatiji po jednom bizarnom potezu. Njega je agencija AP proglasila 'najvećim simulatorom u 2011. godini'.

U dvoboju U-20 reprezentacija Čilea i Ekvadora, Carrasco je uzeo ruku suparnika i sam sebe odalamio po licu nakon čega se bacio u boli. Postao je instant internet zvijezda i predmet podrugivanja, no sigurni smo da će ga Dinamovi navijači pamtiti isključivo po dobrim igrama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider