Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovorio s Dinamom

Alen Halilović NE ODLAZI u Bayern!

Strani mediji i dalje pišu o velikom talentu Dinama Alenu Haliloviću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Mamić demantirao je pisanja nekih talijanskih medija koji su donijeli informaciju o navodnom dogovoru budućeg transfera Alena Halilovića u Bayern.

Prvo je Sky Sport spominjao mogući odlazak u Tottenham koji je navodno spreman ponuditi i do 20 milijuna eura za Alena Halilovića, a onda je i talijanski Mediaset spomenuo drugu opciju po kojoj bi Halilović otišao u Munchen.

>> Branko Ivanković dobio otkaz: Novi trener Zoran Mamić

Transfer u Spurse, po Skyu, stopirao je Alenov otac Sead jer misli kako će njegov sin previše biti na klupi u Londonu, a vijest o dogovoru budućeg transfera u Bayern objavio je i glavni nogometni kroničar njemačke redakcije Sky Sportsa Gernot Bauer ‏na svom Twitter profilu, navodeći talijanske medije kao izvor.

No, ništa od toga...

Mladom veznjaku istječe ugovor sljedećeg ljeta, a Mamić je uoči PSV-a rekao kako je dogovoren ostanak u Dinamu. Trebao bi potpisati novi ugovor, pa tako nema bojazni da će otići besplatno jer mu stari ističe na ljeto.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider