Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napadaju Dinamo

Split doveo još jednog 'kapitalca': Borit ćemo se za prvo mjesto!

Predsjednik Splita Slaven Žužul odlučio je u Parku mladeži složiti momčad koja će se zajedno s Hajdukom i Rijekom „potući“ s Dinamom za naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Mate Bilića, splitski „crveni“ doveli su još jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca – Tomislava Dujmovića, koji u Park mladeži stiže kao slobodan igrač.

„Ja i Mate Bilić došli smo da se sa svim ostalima u momčadi borimo za sami vrh. Lovit ćemo prvo mjesto i Europu“, izjavio je Dujmović na predstavljanju.

Dujmović je ponikao u zagrebačkom Dinamu, no karijeru je izgradio preko Hrvatskog dragovoljca, Intera i Međimurja, odakle se otisnuo u ruski Amkar, pa zatim u ruske velikane Lokomotiv i Dinamo iz Moskve, a bio je i na posudbama u Zaragozi i Mordoviji.Nakon ozljede Ante Vitaića, Split je morao naći dostojnu alternativu. Žužul se odlučio za provjerenog igrača koji bi „crvenima“ trebao donijeti u veznom redu bolji protok lopte i čvrstoću u defenzivnim zadacima.

Momčad u kojoj će nastupati prekaljeni asovi poput Križanca, Bilića i Dujmovića te odlični mladi igrači Rebić, Erceg i Belle, morala bi se boriti za sami vrh Prve HNL. U svakom slučaju, Stanko Mršić imat će na raspolaganju zaista respektabilan kadar u hrvatskim okvirima. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider