Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeđao suca

Split bez najboljeg igrača na Hajduk i Dinamo!

Napadač Splita Ante Rebić kažnjen je odlukom disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića s dvije utakmice zabrane igranja te novčanom kaznom u iznosu od 6000 kuna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rebić je protiv Istre u prošlom kolu 1. HNL prvo dobio žuti, a potom i crveni karton zbog vrijeđanja suca Vučemilovića.
Rebić neće imati pravo nastupa protiv Hajduka i Dinama u sljedeća dva kola.

Na istoj utakmici u 58. minuti s klupe je udaljen pomoćni trener Splita Goran Šušnjara zbog psovanja četvrtog suca pa je od Disciplinskog suca zaradio novčanu kaznu od 1.000 kuna.

Udaljenje s klupe dogodilo se i na utakmici Hajduk-Rijeka kada je u 72. minuti na tribini završio predstavnik Hajduka Jurica Vučko zbog uzastopnog prigovaranja na odluke suca: Vlajčević ga je kaznio ukorom.

Zanimljivo da je u 2. kolu zabilježen znatno povećan broj žutih kartona: na startu prvenstva bilo je samo 14 opomena dok je proteklog vikenda žute kartone dobilo čak 25 igrača. Dva igrača uspjela su u dva prvenstvena nastupa prikupiti jednako toliko opomena: Šime Gregov (Hr. Dragovoljac) i Igor Prahić (Zadar) nastave li u istom tempu dobivanja kartona već nakon slijedećeg kola biti će pod automatskom kaznom zbog tri žuta u nizu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider