Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije ekipe jednog kluba

Dinamo preokrenuo protiv Lokomotive: Pamić i Sammir zabili u nastavku

Lokosi su protiv Modrih poveli već u trećoj minuti, ali u drugom poluvremenu Dinamo preokreće i pobjeđuje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je kao gost svladao Lokomotivu u dvoboju 32. kola HNL-a. Bilo je 1:2 za Modre, na sablasno praznim maksimirskim tribinama.

Već u trećoj minuti susreta Lokomotiva je povela - slobodan udarac je na desnoj strani izveo Zakarić, a ispred Kelave je najspretniji bio Ante Puljić koji donosi prednost momčadi Tomislava Ivkovića. Najbliže poravnanju Dinamo je bio u 24. minuti, kada je Husejinović potegnuo iz voleja, ali Picak je to odlično skinuo.

U nastavku, u 54. minuti Husejinović traljavo puca s ruba šesnaesterca i odlična prigoda Modrih odlazi u nepovrat, ali 15-ak minuta kasnije počeo je preokret aktualnog prvaka.

Nakon Sammirova dodavanja Pamić je u 69. minuti opalio s 25 metara i lopta je odsjela u donjem lijevom kutu Picakova gola.

Igra se nakon toga ražestila, žute kartone dobili su Peko i Vrsaljko, a glavni arbitar, Fran Jović, zbog prigovora je na tribinu poslao Krunu Jurčića.

Dinamo je jurio totalni preokret u tim trenucima, a ono što Sammiru nije uspjelo u 74. minuti, jest u 83. - sjurio se kroz obranu Lokosa i odlično tukao te pogodio bliži kut gola "domaćina" za konačnih 1:2.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider