Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Slučaj Vaha: 'U pozadini je novac, novac i samo novac!'

Predsjednik Dinama komentira Vahine najave da se vraća na klupu 'modrih'…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ima li novih vijesti oko rješavanja spora s Vahidom Halilhodžićem, upitali smo predsjednika Dinama Mirka Barišića.

To je za nas završena priča. Sve je u rukama odvjetnika i neka to ide svojim tijekom.

„To je za nas završena priča. Sve je u rukama odvjetnika i neka to ide svojim tijekom. Ne želimo ni jednu ni drugo stranu opterećivati s time, iz toga može ispadati samo neugoda. Prema tome ni jednoj ni drugoj strani više ne trebaju neugodnosti. Mislim da će to biti riješeno po pravnim regulama.“

Halilhodžić je preko svojih odvjetnika otvoreno najavio da se namjerava vratiti na klupu Dinama već za uzvratni susret s Varaždinom u finalu hrvatskog Kupa.

 >> Je li Vaha čestitao Totu? 'Nismo se čuli'

>> Mamići otišli po Šimunića: 'To je potrebno riješiti za dan ili dva!'

>> FOTO: Barišić i igrači položili vijence BBB-ima, stranaca nigdje!

>> Je li trener Dinama hajdukovac i vođa Torcide?: 'To su dezinformacije!'

„Ja mogu reći da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske. To je isto priča koja je takva… Realnost i život su sasvim nešto drugo. To nisam čuo od Vahe nego od njegovih odvjetnika, a oni su u stanju svašta reći. Mislim da ne čine prije svega njemu dobro, za Dinamo je to manje-više. Takve izjave nisu dobre jer se u pozadini očito krije novac. To zvuči malo nelagodno. Ne može se na ovakav način prikrivati. Ostao je jedini interes, a to je novac, novac i samo novac.“

Upitali smo Barišića misli li da će Halilhodžić sada tražiti cijeli iznos za još godinu i pol dana ugovora koliko mu je preostalo s Dinamom. Riječ je o cifri koja prelazi milijun eura.

„Ne znam. Mislim da ni on to ne zna. To je pitanje pravnika. Jasno je da je to njihov interes. Ali, mislim da je naša pozicija s pravne strane jako dobra“, zaključio je Barišić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider