Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Val optimizma zahvatio grad

Sjajna vijest za Rijeku: Ovo će sigurno razveseliti navijače!

Po svemu sudeći, hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka će domaće utakmice u Europskoj ligi ipak igrati na svom stadionu Kantrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je u današnjem priopćenju za javnost istaknula da UEFA računa da Rijeka svoju prvu domaću utakmicu u Europskoj ligi, 3. listopada protiv Real Betisa, igra na stadionu Kantrida, te da očekuje ispunjavanje svih obaveza koje su klub i grad Rijeka dogovorili pri inspekcijskom obilasku stadiona.

U klubu se zbog informacije da će UEFA, uz uvjet tehničkih poboljšanja na stadionu, odobriti odigravanje utakmice u Rijeci proširio val optimizma. Premda je rok za dostavu službenog pismenog izvješća Uefe odgođen za sredinu sljedećeg tjedna.

HNK Rijeka, grad Rijeka i tvrtka Rijeka sport već užurbano izvode radove prema usmenim napucima izaslanika Uefe istaknutim na inspekcijskom sastanku. Želja je da se za sve infrastrukturne teškoće nađu odgovarajuća rješenja i na najbolji način udovolji kriterijima koje pred klub postavlja ova faza natjecanja u Europskoj ligi, stoji u prioćenju.

Pismeni zahtjev Uefe s listom nužnih preinaka i uvjeta za igranje utakmice očekuje se polovicom sljedećeg tjedna. Nakon što stigne potpuno pismeno izvješće Uefe, HNK Rijeka će obavijestiti navijače da počinje prodaja ulaznica za tu utakmicu, priopćeno je. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider