Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talijani stigli u Split

Sitnice do transfera: Radošević u Parmi, Hajduku tri milijuna eura?!

Hajdukov defenzivni vezni na korak je od odlaska u Parmu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Poljud su ovog utorka stigli predstavnici agencije Nova meta na čelu s menadžerom Eupremijom Carruezzom.

Posredstvom njih Parma je Hajduku za jednog od najboljih igrača službeno ponudila tri milijuna eura - Talijani bi odmah platili dva milijuna i još jedan nakon što Radošević upiše 10 nastupa za Parmu.

Kako je za 18-godišnjeg defenzivnog veznog zainteresiran i Napoli, u Parmi su dali Hajduku rok od dva dana da se izjasni.

U srijedu se zbog toga očekuje sastanak Nadzornog odbora Hajduka koji bi trebao dati suglasnost za prodaju najvrijednijeg eksponata iz svlačionice Bijelih kako bi klub ispunio kriterije UEFA-inog financijskog fair playja.

Podsjetimo, Hajduk je do 31. ožujka dužan izmiriti sve obveze prema sadašnjim i bivšim igračima te zaposlenicima kluba, kako ne bi bio izbačen iz europskih natjecanja na jednu sezonu.

Splićanima nakon uplate Pescarine rate za Antu Vukušića (800 tisuća eura = šest milijuna kuna) treba još 20-ak milijuna kuna kako bi izbjegli suspenziju iz Nyona.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider