Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odradili trening

Šimunić igra nespreman, Jurčić se pribojava jednog igrača Austrije

Puni samopuzdanja, Dinamovci su danas istrčali pred predstavnike sedme sile.

Igra Austrije, kaže Jurčić, temelji se na kolektivu, ali ima tu nekoliko zanimljivih pojedinaca: "Ja bih posebno istaknuo Grunwalda. Ima lijepu nogometnu ideju, ima lijepu lijevu nogu. Tu je Hosiner, njihov povremeni reprezentativac, tu je Jun, češki reprezentativac, dakle, ima par igrača, ali svojim igračima sam ukazao na njihove kvalitete."

>> Austria trenirala na Maksimiru, Bjelica zaprijetio Jurčiću i Dinamu

>> Jurčić otkrio taktiku, Dinamo se boji izbacivanja zbog huligana

Nakon Austrijanaca, i Dinamo je u utorak odradio trening, posljednji pred utakmicu (srijeda, 20:45h).

Josip Šimunić je ozlijeđen u pobjedi protiv Lokomotive, ali: "Puno je bolje. Puno je bolje, još imam bolove, ali ja mogu ja s boli igrati, meni to nije problem!"

Ivo Pinto u samo nekoliko utakmica postao je jedan od ljubimaca navijača: "Uvijek je lijepo čuti pohvale od navijača, ali, nije to sve od mene. Mislim da mogu biti još bolji."

A bitan segment ove priče svakako su i maksimirske tribine. Vrijeđanje Zdravka Mamića UEFA tretira kao rasističke ispade jer se u njima spominju i Romi.: "Poštivam sve. Svaki ima svoje mišljenje o nekim stvarima, ali volio bih da to bude kako Bog zapovijeda, da klub više nema problema što se tiče vrijeđanje i tako", apelirao je Joe.

Dinamo je već protiv Sheriffa igrao pred praznim Istokom. Pokrenut je novi disciplinski postupak. Očekuje se još drastičnija kazna: "Bila je to već novčana kazna, pa je onda zatvaranje stadiona, a nakon toga su moguće sankcije oduzimanje bodova pa do toga da jednostavno budemo izbačeni iz Europe", naglasio je direktor Dinama Tomislav Svetina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider