Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri u ofenzivi

Senzacija iz Portugala: Dinamo dovodi napadača Porta!?

Prema pisanju portugalskih medija, Dinamo je opasno zagrizao za napadača Porta!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o 19-godišnjem Kelvinu, koji je u Porto stigao u ljeto 2011. iz brazilskog drugoligaša Parane, u transferu 'teškom' oko tri milijuna eura. Odmah po dolasku mladi Brazilac poslan je na posudbu u Rio Ave, a s njim je na kaljenje u redove spomenutog portugalskog prvoligaša otišao i Christian Atsu. I dok je Ganac za Rio Ave zabio šest pogodaka, Kelvin u 22 nastupa nije uspio pogoditi suparničku mrežu.

>> VIDEO Dinamo 'krade' zvijezdu BiH lige ispred Espanyola i CSKA!

Porto ih je obojicu vratio nakon godinu dana, no Kelvin se nije naigrao kraj Jacksona Martineza, Jamesa Rodrigueza, Varele, Atsua i Klebera. Upisao je svega dva nastupa za Porto u jesenskom dijelu sezone, točnije na travnjaku je proveo 44 minute. Dakako bez učinka, pa je korišten i u Portu B koji igra 2. portugalsku ligu. Kelvin je za rezervnu momčad odigrao pet utakmica i zabio jedan gol.

Ostaje pitanje može li Kelvin donijeti Dinamu golove, budući da on niti nije klasični napadač, nego više krilo ili 'second striker'. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti rasplet ove priče. Portugalci pišu kako cijeli posao oko eventualnog transfera vodi Zoran Stojadinović, nogometni menadžer koji je Kelvina navodno nudio i Crvenoj Zvezdi. Beograđani su ozbiljni zagrizli, ali nisu imali 300 tisuća eura koliko stoje usluge 19-godišnjeg Brazilca...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider