Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baš u elementu

Šaljivi Čačić odriče se seksa i šumskih jagoda

"Fašnik je pa smo imali krafne, znamo i što ćemo za korizmu. Ja ću se odreći seksa i šumskih jagoda", kaže Čačić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Ante Čačić imao je u utorak za javnost otvoreni trening. Doduše, tri četvrtine odradio je u dvorani, a tek četvrtinu u laganom ritmu na terenu. Tek je poslijepodne radio s momčadi u sklopu pripreme za Karlovac.

"Nadam se da će se igrati, mi se spremamo za utakmicu jer Karlovac može svoj dug podmiriti i u zadnji čas. Ne bude li utakmice, morat ćemo nešto smisliti, nekakvu prijateljsku utakmicu, vjerojatno u nedjelju", kazao je Čačić.

Napominje da slabo izdanje i 1:1 s Istrom nije ostavilo traga.

"To smo zaboravili, to je iz nas. Na terenu su radili svi osim Sammira."

On je radio u dvorani, išao je na magnetsku rezonanciju i čekamo nove nalaze. A svi ostali, uključujući Tonela i Rukavinu, radili su normalno i svi kandidiraju za utakmicu s Karlovcem.I Pokrivač?

"Da, u Rovinju smo samo nastavili s pripremama i to bi nam se moralo vratiti jer u ožujku imamo gusti raspored. A Rukavina i Pokrivač imali su dodatne treninge, nisam ih planirao za Pulu jer ne mogu ionako koristiti sve igrače. Za Karlovac će biti nekih promjena."

Plavi su se počastili, prvo je Ivan Kelava naručio hranu za momčad jer mu je u ponedjeljak bio 24. rođendan, a onda je i Jerko Leko naručio 50 krafni za maškare.

"Znamo kad se što radi, sad su na redu bile krafne, a znamo što ćemo i za korizmu. Ja ću se odreći seksa i šumskih jagoda", zezao se Čačić. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati