Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokantna odluka

Rugaju se i nitko im ništa ne može: HNS šokirao novim odabirom sudaca!

"Psi laju, a karavane prolaze", reče predsjednik Hajdukove Skupštine Vinko Radovani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Točno to prošlo je kroz glavu svim navijačima Hajduka nakon što su se i na televizijskoj snimci uvjerili da je Ivan Bebek teško oštetio njihov klub u derbiju s Dinamom.

Iz Hajduka su odmah poslije utakmice najavili žalbu, prvenstveno zbog te, ali i nekih drugih odluka petorke koja je arbitrirala na derbiju.

U toj 81. minuti, kada je Vrsaljko morao dobiti crveni karton, a Hajduk jedanaesterac, svega pet-šest metara iza Dinamova Zadranina bio je Ante Vučemilović. Sudac iz, pogađate - Osijeka.

Ne znamo je li vidio namjerno igranje rukom Vrsaljka, ali ako je itko morao vidjeti to osim glavnog suca, onda je to upravo Vučemilović - čovjek koji će danas biti glavni dirigent sudačke četvorke na utakmici između zaprešićkog Intera i Zagreba.

Jesu li Bebeka makli zbog morala ili straha da mu se nešto ne dogodi?

U fokusu je trebao biti i Bebek, i to kao četvrti sudac utakmice Split - Osijek, ali su ga iz HNS-a ipak odlučili zamijeniti s Ivom Krečakom iz Šibenika.

Što je glavni razlog - sankcija za suđenje u derbiju ili strah za njegovu sigurnost, možemo samo nagađati...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider