Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nema ni 18...

Roma predstavila Jedvaja: Uspoređuju ga s Paolom Maldinijem!

„Tin je 'čudo od djeteta'. Talentirani mladac čini se da je predestiniran za velike stvari", piše službena web stranica Rome...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Donedavni stoper Dinama Tin Jedvaj osvanuo je na službenoj web stranici Rome.

„Još nema ni 18 godina, ali već ima određeno iskustvo iza sebe. Tin je 'čudo od djeteta'. Talentirani mladac čini se da je predestiniran za velike stvari. Jedno je sigurno: rijetkost je vidjeti ovako mladog nogometaša među profesionalcima. U Italiji njegovi vršnjaci uglavnom igraju u Primaveri, ali očito je da Jedvaj nije prosječan igrač. Centralni je branič markantne stature, a uz to je još blagoslovljen elegancijom pokreta. U njegovoj domovini uspoređuju ga s Paolom Maldinijem. Dugačak je put pred njim, ali ovaj mladac ne plaši se izazova“, piše, među ostalim, web stranica Rome.

>> Jedvaj živi svoj san: 'Pozdravio nas je Totti, javio se i Pjanić'

Jedvaj je uz odštetu od šest milijuna eura i 25 posto od sljedećeg transfera prešao iz zagrebačkog Dinama u slavnu Romu. Sportski direktor Dinama Zoran Mamić, Tin i njegov otac Zdenko u srijedu su ujutro odletjeli u Rim na dogovor s čelnicima Rome, a mladi branič je poslijepodne uspješno obavio liječnički pregled u Rominom kampu u Trigoriji. Kasnije navečer potpisao je ugovor na pet godina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider