Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl u nedjelju

Rijeka u transu, feštu nije pokvario ni upad Armade u teren

Rijeka je s 5:0 razbila velški Prestatyn Town i nastavila podizati euforiju u gradu.

Prekrasno je jučer izgledala Kantrida. Preko osam tisuća navijača, što je skoro pa pun stadion, bodrilo je svoju momčad u prvoj europskoj utakmici nakon četiri godine. Feštu nije pokvario ni upad dijela navijača s Armadine tribine.

>> 'Petarda' Rijeke na prepunoj Kantridi, hat-trick sjajnog Benka!

Pokupili su dresove svojih ljubimaca i vratili se nazad bez incidenata. Kazna od UEFA će sigurno stići, a policija se treba zapitati gdje su bili njeni djelatnici kada je već redarska služba bila na terenu samo statiranja.

Na kraju susreta lijepe scene. Armada opet na tribini, nogometaši Rijeke ispred tribine, a ostatak stadiona pljeskom pozdravlja i amatere iz Walesa koji vraćaju jednakom mjerom unatoč pet primljenih komada.

U nedjelju jadranski derbi na Poljudu

Leon Benko s prva je tri pogotka na utakmici jednostavno očarao sve. Istri dva, Prestatynu tri. Tih pet pogodaka sigurno je povećalo interes menadžera i ne bi bilo čudno ako do kraja kolovoza prvi strijelac HNL-a prošle sezone napusti Kantridu.

Sigurno neće otići do nedjelje kada će Riječani imati najveći ispit na početku nove sezone. Stižu na Poljud kod Hajduka. Jadranski derbi otkrit će neke stvari. Koliko može mladi Hajduk i koliko je jaka Rijeka.

U Split će krenuti velik broj pripadnika Armade. S druge strane domaćin očekuje 20 tisuća svojih navijača. Znatno ojačana i ambiciozna Rijeka protiv 'nabrijanih' Tudorovih tinejdžera. Jedva čekamo...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider