Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijateljske utakmice

Rijeka golom Krstanovića pobijedila Koper, Osijek bolji od Gorice

Nogometaši Rijeke su u prijateljskoj utakmici na stadionu Bonifika pobijedili slovenskog prvoligaša Luku Koper rezultatom 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je bila bolja momčad, a jedini gol na utakmici pao je u 27. minuti nakon što je jedan napad Slovenaca presjekao Maleš. Veznjak Rijeke dao je loptu za Benka, a on je lijepo pronašao Krstanovića koji je odličnim udarcem prebacio golmana Kopera.

Do kraja prvog dijela dva dobra udarca imao je Benko, ali išlo je to točno u golmana Kopera.

U nastavku utakmice prilika je bilo na obje strane, ali rezultat se nije mijenjao.

Rijeka je igrala u sastavu: Vargić - Mujanović, Knežević, Marić, Bertoša - Močinić (od 49' Brezovec), Maleš, Jugović (od 55' Sharbini) , Alispahić (od 37' Kvržić, od 71 Ajayi)) - Benko (od 55' Kramarić), Krstanović (od 67' Moises).

Osijek bolji od Gorice

Protiv slovenskog prvoligaša igrali su i Osječani koji su s 1:0 pobijedili Goricu. Jedini gol na utakmici zabio je donedavni igrač Rijeke Danijel Cesarec.

Osijek je igrao u sastavu: Mikulić, Matas, Jonjić, Novaković, Pavić, Šorša, Kurtović (Babić), Vitaić (Lulić), Škorić, J.Barišić (Cesarec), Mandić (Aleksić). (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider