Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Reakcije na kaznu Štimcu: 'Ovo još u svijetu nije viđeno!'

GOL.hr donosi nove reakcije na tešku kaznu cijeloj polovici Skupštine HNS-a…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je za GOL.hr ogorčeno reagirao jedan od suspendiranih, predsjednik Cibalije Željko Čulo, javio nam se i jedan od istaknutijih likova iz Štimčevog tabora – Reno Sinovčić. On o proglašenoj dvogodišnjoj suspenziji Disciplinske komisije HNS-a kaže sljedeće:

''Ovo je neviđeni cirkus. Nešto neviđeno dosad u svijetu. Manjima smjenjuje većinu, devet županijskih saveza smjenjuje jedanaest.''

>> Marković i Mamić pobijedili? Štimac suspendiran na dvije godine!

>> 'Sva sreća da nije 1945. jer bi nas vjerojatno smaknuli!'

Sinovčić je najavio moguće sljedeće poteze tj. odgovor 25 zastupnika u skupštini koji su održali svoju Izvanrednu skupštinu HNS-a na kojoj je Igor Štimac proglašen predsjednikom, a koju UEFA nije priznala.

''Sad ćemo mi njih suspendirati pa kad je bal nek' je maskenbal. Oni su se bojali da se mi ne pojavimo slučajno na najavljenoj skupštini 19. travnja. Da imaju većinu ne bi se bojali.''

Podsjetimo, Zdravko Mamić za spomenuti je datum zakazao u ime HNS-a novu skupštinu koja je po toj struji jedina legalna. Pozvao je suparničku stranu neka tamo dokaže svoju većinu na legalan način, jer Štimčevu Izvanrednu skupštinu nisu priznali. No, sada je pak to nemoguće jer je svima koji su na Štimčevoj skupštini bili izrečena dvogodišnja kazna zabrana obavljanja ikakve funkcije u nogometu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider