Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika prilika

PSV u velikoj krizi, Dinamovi igrači poručuju: 'Moramo dobiti!'

Nogometaši Dinama večeras u četvrtom kolu Eoropske lige gostuju u Eindhovenu. U prošloj su utakmici protiv PSV-a odigrali 0:0, ali su imali bolje prilike, a to im daje optimizam uoči današnje utakmice. Uvjereni su da mogu do sva tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo, a "zaštekala" je realizacija i ako ponovimo utakmicu kao u Zagrebu, onda možemo dobiti. S tri boda u Nizozemskoj bi došli na četiri boda, isto kao i oni te u zadnje dvije utakmice imali odličnu priliku prezimiti u Europi. Naravno, puno je lakše to reći nego napraviti, no puni smo samopouzdanja, vjere u sebe i želimo dobiti PSV'', rekao je Domagoj Antolić, a nadovezao se Marcelo Brozović:

''Mlada su ekipa, rade dosta grešaka u sredini, ali imaju stvarno dobre bokove te igrače koji mogu proći jedan na jedan. Općenito me se nisu jako dojmili u prvoj utakmici, trebali smo dobiti, ali nažalost nismo i želimo to napraviti tamo. Nisu u nekoj formi, posljednjih par tjedana igraju lošije, mi smo se dignuli, odlično igramo i želimo to nastaviti jer samo pravom partijom možemo odnijeti bodove kući.''

I kapetan Josip Šimunić shvaća kako je Dinamu ovo posljednji vlak za eventualni plasman u drugi krug.

''Ovo nam je posljednja prilika, moramo dobiti utakmicu. Nije bitno kako, s lijepom ili lošom igrom. Bitna su ta tri boda. Možete biti sigurni da ćemo dati sve od sebe. Koliko sam vidio, oni su u velikoj krizi i dobrom igrom možemo do tri boda.''(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider