Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šeici' ne pitaju za cijenu

PSG ponudom Realu za Ronalda ruši svjetski rekord!

Odštetom od 100 milijuna eura bi srušili svjetski rekord, a Portugalcu bi dali 18 milijuna eura godišnje. Postao bi tako drugi najbolje plaćeni igrač svijeta, iza vodećeg Samuela Eto'oa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni francuski sportski dnevnik L'Equipe donosi "bombu" - PSG želi Cristiana Ronalda i spreman je platiti točno 100 milijuna eura!

Ronaldo je prvi na listi želja bogatog kluba, a šeici pri tome ne pitaju za cijenu. Odštetom od 100 milijuna eura bi srušili svjetski rekord, a Portugalcu bi dali 18 milijuna eura godišnje. Postao bi tako drugi najbolje plaćeni igrač svijeta, iza vodećeg Samuela Eto'oa.

L'Equipe navodi da je Parižani mogu pregovarati o odšteti budući da Real na ljeto želi dovesti njihovog trenera PSG-a Carla Ancelottija nakon što ode Jose Mourinho. Ronaldu ugovor s Realom traje do 2015., a nedavno je odbio produljenje ugovora.

Oglasio se i Carlo Ancelotti.

"Trenutno je 50 posto šanse da ću napustiti PSG. Još nisam razgovarao s ljudima iz kluba. U petak ćemo imati sastanak i vidjeti što dalje", rekao je Ancelotti. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider