Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduku tri milijuna eura

Prošao liječnički i potpisao: Radošević je novi igrač Napolija!

Saga koja je trajala posljednjih 10-ak dana konačno je završena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Radošević potpisao je ugovor s Napolijem do 30. lipnja 2017. godine, a Hajduku će pripasti odšteta od tri milijuna eura.

Defenzivni vezni koji je za A reprezentaciju debitirao na gostovanju Belgiji svojim će transferom praktički spasiti Splićane koji do kraja ožujka moraju ispoštovati UEFA-in financijski fair-play (namaknuti nešto više od 20 milijuna kuna za isplatu obveza prema bivšim i sadašnjim igračima te radnoj zajednici), što će biti realizirano uplatom Napolitanaca.

Radošević bi, pak, trebao zarađivati 250 tisuća eura u prvoj, a 600 tisuća u posljednjoj sezoni ugovora s Napolijem.

Mladi Dugopoljac (3. travnja napunit će 19 godina) odradio je već i prvi trening sa svojim novim suigračima, a uzeo je dres s brojem 25.

Navijačima će biti predstavljen na San Paolu uoči subotnje utakmice s Catanijom, a trener Walter Mazzarri odlučit će hoće li Radošević proljeće provesti u juniorskoj momčadi Napolija igrajući Primaveru ili će odmah u srce veznog reda, gdje ga čekaju Hamšik, Inler...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider