Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijeka u prosincu

Poznati termini odgođenih utakmica HNL-a: Dinamo igra tek sljedeće godine!

Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni donio je odluke o novim terminima za utakmice 17. kola, koje su odlukama sudaca zbog nepogodnih terena odgođene...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Propozicijama natjecanja određeno je da se takve utakmice igraju u prvom mogućem slobodnom terminu što je, kad je u pitanju utakmica Lokomotiva - Rijeka, zbog Rijekinih obveza u prvenstvu i u natjecanju Europske lige, srijeda 18. prosinca. Na prijedlog klubova, donijeta je odluka da se ista odigra u četvrtak 19. prosinca i to s početkom u 18 sati.

Za drugu odgođenu utakmicu Istra 1961 - Dinamo, zbog obveza Dinama u prvenstvu, Europskoj ligi i Hrvatskom nogometnom kupu, prvi mogući slobodan termin mogao bi biti tek subota 21. prosinac, čime se posebno igračima NK Istra 1961, ali i Dinama, skraćuje neophodan odmor nakon sezone budući da vrlo brzo moraju početi pripreme za nastavak natjecanja koji je zakazan za 8. veljače 2014. godine. Zbog toga je, uz suglasnost oba kluba, povjerenik za natjecanje donio odluku da se utakmica odigra neposredno po povratku Dinama sa priprema u inozemstvu u terminu 6. veljače 2014. godine koji ničim ne ugrožava propisima predviđen redoslijed odigravanja odgođenih utakmica jer će se utakmica odigrati prije redovitog 21. kola.

Utakmica 16. kola između Rijeke i Dragovoljca, koja je bila prekinuta zbog nestanka električne energije, igra se prema ranije zakazanom terminu u srijedu 4. prosinca u 20 sati. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider