Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv event

Povratak 'Profesora': Pop-rock zvijezda u nogometnim vodama!

Branko Ivanković, poznati hrvatski stručnjak, bivši trener Dinama i izbornik reprezentacije Irana, u petak 7. veljače će u Metkoviću održati nogometni seminar za trenere iz cijele regije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Organizatori seminara, koji počinje u 11 sati, su NK Neretva i tamošnji Županijski nogometni savez, dok je moderator i inicijator seminara Jurica Popović, poznati hrvatski glazbeni, pasionirani zaljubljenik u nogomet i nadasve odlični poznavatelj nogometne igre.

„Pozivam sve prijatelje nogometa i nogometne trenere koji su u mogućnosti doći do Metkovića da dođu i uveličaju ovaj pothvat za kojeg vjerujem da neće biti i posljednji“, ističe Popović, početkom 80-tih osnivač multimedijalne glazbene skupine „Trotakt projekt“ koja je imala značajan utjecaj na razvoj pop-rock glazbe na ovim prostorima, a kontinuitet djelovanja nastavila je kroz skupinu „Gracia“. Popović je glazbeni profesionalac, autor brojnih hitova koji su harali hrvatskim glazbenim ljestvicama, a nogomet mu je najveći hobi i, kako sam zna reći, prva ljubav.

Za sada se pozivu na seminar odazvalo čak 30 trenera s područja cijele regije, a očekuje se da će se do petka taj broj još povećati, jer predavač nije bilo tko. Ivanković je u svijetu nogometa poznat pod nadimkom „Profesor“ zbog uspjeha u trenerskoj karijeri, ali i odličnih i sadržajnih predavanja na temu razvoja nogometne taktike.

Ivanković će govoriti o trendovima u svjetskom nogometu, o svojim pozamašnim iskustvima u uigravanju sustava 4-2-3-1 te će isti demonstrirati na igralištu Neretve. Asistirat će mu Goran Sablić, bivši hrvatski reprezentativac, igrač Hajduka i kijevskog Dinama koji je trenutačno gradi trenersku karijeru u redovima RNK Split.

Teoretski i praktični dio predavanja odvijat će se od 11 do 18 sati, a klub iz Metkovića će organizirati i prigodni domjenak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider