Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lagano kroz Siget

HNL se vratio u Novi Zagreb: Lokosi slavili kod Dragovoljca

Hrvatski dragovoljac poražen je u povratničkoj utakmici u HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvije godine izbivanja, Dragovoljac se ove sezone vratio u najviši rang hrvatskog nogometa, ali povratak neće pamtiti po dobrom. U Sigetu je Lokomotiva pobijedila s 2:0. Igrači Tomislava Ivkovića do prvog pogotka su stigli na isteku pola sata igre.

Mario Šitum je ušao iza leđa jednog obrambenog igrača HD-a i iz prve plasirao loptu u donji desni kut Čovićeva gola. Akciji je prethodio duel na centru terena, zbog kojeg su domaćini prosvjedovali kod suca Jovića, tvrdeći kako je igrač Lokomotive loptu osvojio uz prekršaj, ali Jović je ostao pri svome.

S 0:1 otišlo se na odmor, a već u četvrtoj minuti nastavka Lokomotiva stiže do osjetnije prednosti. Chago je s lijeve strane uposlio Bručića u šesnaestercu koji ne uspijeva opaliti loptu onako kako je htio, ali domaći vratar traljavo reagira i lopta ulazi u mrežu za 0:2.

Dragovoljac se do kraja sasvim otvorio, ali nije uspio postići nijedan pogodak. Lokomotiva je, pak, rutinski privela dvoboj kraju i sada se posvećuje prvom povijesnom europskom dvoboju (u četvrtak gostuju u Bjelorusiji kod Dinamo Minska).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider