Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Parovi polufinala

Polufinale Kupa: Slaven na Dinamo, Istra protiv Rijeke ili Osijeka

Pod ravnanjem predsjednika Povjerenstva za natjecanje Nevena Kolića, u Zagrebu je održan ždrijeb parova polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema već ustaljenoj praksi, u ždrijebu su izravno sudjelovali predstavnici klubova sudionika polufinala pa je tako predstavnik Rijeke Srećko Juričić izvukao kuglicu s imenom Slaven Belupa kao domaćinom prve utakmice u prvom paru.

Predstavnik Slaven Belupa Robert Kerovec na nagovor ostalih sudionika ždrijeba preuzeo je odgovornost te odredio svom klubu suparnika u polufinalu: izvukao je Dinamo.

Predstavnik Istre 1961 Đino Radolović potom je izvukao kuglicu s natpisom Rijeka/Osijek i time odredio domaćina prve utakmice drugog para polufinala.

Tako će se 12. ožujka 2014. godine u prvim utakmicama sastati u Koprivnici Slaven Belupo i Dinamo te pobjednik iz četvrtfinalnog ogleda Rijeka-Osijek protiv Istre 1961, a uzvrati su na rasporedu za 14 dana. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider