Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Na braniku Hajduka'

Pogledajte VIDEO kojim Torcida poziva na invaziju Maksimira

Klub navijača Hajduka Torcida Split u velikoj je ofenzivi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Torcida poziva svoje članove i sve navijače Hajduka da u subotu dođu na Maksimir, gdje će se od 15:00 igrati sedmi, ujedno i posljednji derbi sezone.

Torcidaši su na svojoj Facebook stranici objavili priopćenje koje prenosimo u cijelosti, a u posljednjih nekoliko dana društvenim mrežama kruži video kojim žele privući što više fanova na maksimirski jug.

"MOBILIZACIJA!

"Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome, zaštita slabome. Klub neka se Hajduk zove!"

Potplaćivanje sudaca, namještanje utakmica, stvaranje filijala i "lijepe nogometne priče" su samo dio lakrdije zvane "Hrvatska nogometna liga". Umjesto bacanja čelnika hrvatskog nogometa u zatvor, državni represivni aparat stavlja se u službu hrvatskog Kim Jonga i pretvara Maksimir u logor.

Hajdukovi navijači su jedini kojima nije uspio zadati jači udarac. Mi nismo i ne želimo biti dio "lijepe nogometne priče" koja uključuje diktatora iz maksimirske šume. Pokažimo veličinu Hajdukove vojske koja na njegovo iznenađenje neprestano raste, unatoč lošim rezultatima kluba i umjetnim naslovima njegove privatne prčije.

Dovedeni smo do situacije u kojoj ne možemo ići na Maksimir i misliti samo o nogometu. Idemo u logor Maksimir gdje vlada zakon braće, pokazati dišpet i narugati se pokušajima gašenja navijačke scene kao jedine prave opozicije velikom vođi.

Budite na braniku Hajduka sada kada je najpotrebnije. Budite dio vremena kojega ćemo se s ponosom sjećati. Budite snaga koja se probudila i rekla NE DIKTATURI. Budite dio grupe koja će pokrenuti diktatorov pad.

BUDITE HAJDUK!

NOVA BITKA JE PRED NAMA!
STADION MAKSIMIR, 17.05.2014."
, stoji u priopćenju Torcide.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider