Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na pikadu s djedom

Varaždinci u staračkom domu, igranje utakmice u Puli neizvjesno

Iako je do kraja dana ostalo još svega nekoliko sati, NK Varaždin i dalje pregovara i nada se da će sutra ipak zaigrati protiv Istre...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od Hrvatskog nogometnog saveza dobili su posebnu dozvolu da utakmicu mogu prijaviti i sutra. Novoizabrani predsjednik kluba Boris Solomun, ne odustaje lako, a u moru ambicioznih planova - i jedan posve neobičan potez. Nogometaše, kojima je prijetilo izbacivanje na ulicu smjestio je u svoj starački dom. Neobičnu ponudu da pod istim krovom budu sa starijima i nemoćnima, nisu svi prihvatili jednako.

Pogledajte kako su nogometaši Varaždina snašli na novoj, nadaju se privremenoj, adresi – u staračkom domu.

Momčad putuje u Pulu, igranje utakmice neizvjesno

Inače, sve je izglednije da Varaždinci neće u subotu istrčati na travnjak u Puli u utakmici protiv Istre.

Zbog nemogućnosti dogovora s vjerovnicima, Varaždin je i dalje pod suspenzijom. Kako nisu odigrali ni utakmicu protiv Rijeke, novo propuštanje značilo bi izbacivanje NK Varaždina u županijski rang natjecanja. Unatoč nimalo optimističnim najavama, momčad odlazi na put u Pulu, nadajući se ipak sretnom raspletu. Da su se Varaždinci gotovo predali, potvrđuje i izjava novog predsjednika Borisa Solomuna:

"Nogomet se u Varaždinu igrao, igra se i igrat će se i dalje, neovisno o teškoćama. Nastavit ćemo borbu s vjetrenjačama koje nam stoje na tom putu." (Ivica Medo/Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati