Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bježeći zapeo u liftu

Pogledajte novi ispad nervoznog Markovića: 'Briga me za vas!'

Vlatko Marković je nakon završene Skupštine HNS-a samo dobacivao prazne fraze i bježao od odgovornosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što se moglo i očekivati, Vlatko Marković ostao je na čelu HNS-a. Na redovnoj skupštini nije bilo glasovanja o povjerenju predsjednika, iako hrvatski nogomet potresa najveća afera u povijesti.

''Nadam se da će se pisati istina, a ne lagati. Krajem veljače bit će redovna sjednica Skupštine, tu ćemo dati pregled svega što je učinjeno. Napravit ćemo sve što je moguće kad je u pitanju udruga prvoligaša, ali nažalost znamo kakva je situacija. Očekujemo najbolju suradnju s udrugom. Moramo otkloniti negativne pojave poput – klađenja. Učinimo sve da organiziramo Euro u futsalu na najbolji mogući način. HNS nikada od nikoga nije dobio ni kune, a niti ne treba. Predlažem da u sljedećoj godini, u kojoj ćemo obilježiti stotinu godina postojanja saveza, ni na koji način ne ugrozimo pripreme reprezentacije za Euro u Ukrajini i Poljskoj'', rekao je predsjednik HNS-a.

Vlatko Marković tako ostao je na čelu HNS-a i nakon još jedne zanimljive Skupštine. Za njega ionako postoji samo individualna odgovornost, nema niti će ikada biti moralne i društvene odgovornosti. Bez obzira što u takvom ozračju niti hrvatski nogomet ne može napredovati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider