Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo žuti karton

Pogledajte brutalni prekršaj koji podsjeća na lom noge Eduarda da Silve!

Na utakmici 1. HMNL dogodio se brutalan prekršaj koji nas je podsjetio na start Martina Taylora kojim je slomio nogu Eduardu da Silvi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 7. kola Prve HMNL Nacional i Alumnus odigrali su neriješeno 1:1. Utakmicu je obilježio brutalan prekršaj koji nas je posjetio na start Martina Taylora na Eduardu da Silvu iz 2008., kada je sada već bivši stoper Birmingham Cityja slomio nogu hrvatskom reprezentativcu koji je tada nosio dres Arsenala.

Vedran Matošević iz Alumnusa neoprezno je startao na igrača Nacionala Koraba Morinu. Vjerujemo da nije bilo namjere, ali prekršaj je bio doista težak, u što se možete uvjeriti u priloženom videu.

No, sudac utakmice Vedran Banić iz Splita dodijelio je Matoševiću samo žuti karton, i to tek nakon pritiska igrača Nacionala i kada je vidio posljedice prekršaja. Morina je ozlijeđen, trenutačno je na štakama i polusezona je za njega završena...

Matošević: Pao mi je kamen sa srca kad sam čuo da je samo istegnuo ligamente

U našu redakciju javio se i jedan od dvojice aktera ovog nesretnog događaja, Vedran Matošević: "Odmah ujutro sam išao provjeriti kako je Korab Morina i da li mu je što puklo u zglobu. Odgovor je bio da je na svu sreću samo istegnuo ligamente. Tada mi je pao kamen sa srca jer da mu je nešto puklo neznam kako bih nastavio baviti se tim sportom iz razloga što nikada nisam napravio ništa slično", izjavio je Matošević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider