Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Krama' dva komada

Pamić zabio u pobjedi Dinama: Preko Pleternice do Lige prvaka!

Dinamo je u Pleternici pobijedio domaću Slaviju s 4:1 u prijateljskoj utakmici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelci za „modre“ bili su Kramarić (25, 90), Pamić (38) i Brozović (61), a za domaće je zabio Dalibor Žafarić iz jedanaesterca (35).

Dinamo je treću godinu zaredom gostuje u Pleternici koja je prekrasno ugostila hrvatskog prvaka i zaželjeli mu nastavak lijepe tradicije – preko Pleternice do Lige prvaka.
Zvonko Pamić polako se oporavlja od velikog šoka nakon što mu je preminuo brat Alen. Pamić je bio strijelac jednog pogotka „modrih“.

„Drago mi je što sam se vratio na teren. Trebaju mi minute tako da mi je ova utakmica sjajno došla. Pogodak? Naravno da sam sretan i zbog toga, ali najbitnije da se nitko nije ozlijedio i sada se okrećemo Osijeku“, kazao je Pamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Trener Krunoslav Jurčić bio je zadovoljan nakon nogometnog praznika u Pleternici.
„Lijepo je bilo doći ponovno ovdje gdje se zaista ugodno osjećamo. Kao i u svakoj prijateljskoj utakmici najbitnije je da se nitko nije ozlijedio, a odigrali smo korektnu utakmicu i mislima smo već na petku, Osijeku i početku prvenstva“, zaključio je Jurčić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider