Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A gdje je Franko?

Ovo su igrači Hajduka koji idu na pripreme u Sloveniju

Hajduk će sljedeća dva tjedna provesti na mariborskom Pohorju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova sezona HNL-a počinje za manje od mjesec dana, a Slovenija će biti dvotjedna 'domovina' nogometaša Hajduka. Prvog dana mjeseca srpnja Bijeli bi trebali biti nazad u Splitu, a već 6. srpnja na Maksimiru se igra utakmica Superkupa i najveći derbi u Hrvata Dinamo – Hajduk.

Igor Tudor zasad je dobio tek jedno pravo pojačanje. Radi se o Mislavu Anđelkoviću koji je stigao iz Istre 1961 i igra na poziciji zadnjeg veznog. Na popisu putnika za nastavak priprema u Sloveniji nije se našlo ime Nikkija Ahameda koji je proteklih sedam dana bio na probi na Poljudu. Nikki se sinoć pozdravio s igračima Hajduka, te će pokušati svoje mjesto pronaći u nekoj od drugih momčadi.

Danijel Stojanović nastavit će trenirati na Poljudu, te pokušati realizirati transfer u inozemstvo. Otišao je i Zoran Plazonić, dok je Miro Kovačić s U-20 reprezentacijom u Turskoj.

Zanimljivo, na pripreme nisu otišli Franko Andrijašević, Anton Maglica i Josip Bašić. Razlog su ozljede s kraja prošle sezone, no kod Amdrijaševića postoji problem jer ne želi produžiti ugovor s klubom.

U petak (21. lipnja) će odigrati prvu od pet prijateljskih utakmica, prvi suparnik im je Rudar iz Velenja. Utakmica će se igrati u Sportskom parku Tabor u Mariboru, igralištu NK Železničar. Dio treninga Bijeli će tijekom boravka u Mariboru odraditi na travnjaku Tabora, a na njemu je planirano odigravanje i utakmica protiv Petrolula Ploiesti (25. lipnja) i Karpata (26. lipnja).

Popis igrača na pripremama:

VRATARI: Goran Blažević, Lovre Kalinić, Dante Stipica

BRANIČI: Josip Elez, Matej Jonjić, Goran Jozinović, Luka Lučić, Mario Maloča (c), Dino Mikanović, Antonio Milić, Goran Milović, Zoran Nižić, Mirko Oremuš.

VEZNI: Marko Bencun, Filip Bradarić, Mijo Caktaš, Steven Peter Luštica, Tonći Mujan, Mario Pašalić, Tino Sušić, Ivo Valentino Tomaš, Ivan Tomičić, Avdija Vršajević, Mislav Anđelković, Goran Galešić.

NAPADAČI: Ivan Vuković, Ivan Jakov Džoni, Tomislav Kiš, Jean Evrard Kouassi.

NA PROBI: Ivica Guberac
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider