Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvertira u Bilu noć

Ove srijede u Zagrebu: Degustacija novog Hajdukovog piva

Navijači Hajduka biraju koje će pivo piti u idućih pet godina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je nedavno potpisao petogodišnji ugovor s Osječkom pivovarom, koja će počevši od 1. lipnja proizvoditi novo klupsko pivo.

Fanovi Bijelih sukladno ugovoru Hajduka i Osječke pivovare ispijanjem piva punit će klupski proračun (jedna kuna za svaku popijenu litru), a prije nego krene prodaja po cijeloj Hrvatskoj, organiziraju se degustacije.

Nakon Splita i Makarske, red je došao i na Zagreb. Putem svoje Facebook stranice Hajduk je pozvao sve navijače da dođu u srijedu 14. svibnja u Kavanu i restoran Muzej na Trgu maršala Tita te između 16 i 18 sati kušaju i ocijene tri ponuđena okusa, od kojih će najbolje ocijenjeni biti novo pivo Hajdukove navijačke vojske.

Iako se naziv piva službeno još ne zna, na društvenim mrežama nedugo nakon objave o suradnji Hajduka i Osječke pivovare kruži fotografija, na kojoj je predstavljena ambalaža novog piva.

Dodajmo kako će svi koji u srijedu dođu na degustaciju moći nabaviti i svoju ulaznicu za 'Bilu noć za Hajduka', koja će se na istom mjestu održati ovog petka s početkom u 19:11.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider