Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjene u Dinamu?

Okuplja se jaka koalicija: Dinamove legende protiv Mamića!

Nakon dugo, dugo godina netko će se suprotstaviti moćnom šefu Dinama.

Tomo Šokota, Silvio Marić i Igor Bišćan bivše su igračke legende Dinama koji su za ponedjeljak sazvali press konferenciju. ''Sve ćete saznati u ponedjeljak'', rekao nam je ovog tjedna Silvio Marić, no nešto je ipak procurilo u javnost.

Trojcu podršku pružaju još dva velika bivša igrača kluba – Dario Šimić i Robert Prosinečki, a sramežljivo se spominje i ime Zvonimira Bobana, apsolutno najvećeg imena od spomenutih.

Po navijačkim krugovima se spominje i još jedan veliki igrač koji bi financijski stajao iza generacije iz devedesetih. Ova koalicija želi pobiti stalno ponavljanje teze kako nema Dinama bez Zdravka Mamića, kako će se klub raspasti i potonuti u prosječnost, te kako su protiv njegga samo huligani.

Također, radi se o nogometašima koji su izgradili velike karijere u najvećim svjetskim klubovima, od Barcelone, Liverpoola, Milana do Benfice i Porta, a s Mamićem ih ne vežu nikakvi poslovni odnosi.

Možda spomenuti bivši nogometaši i nemaju ambiciju voditi klub, no zalažu se za slobodne izbore na kojima svi članovi kluba pravedno mogu izabrati ljude koji će ga voditi.

Vjerojatno je za sve čuo i gazda Dinama koji je u ponedjeljak skupštini najavio kako će se povući na sljedećoj skupštini kluba zakazanoj za lipanj. Ta vijest nije izazvala neki potres u javnosti budući da je posljednjih godina Mamić nekoliko puta najavio odlazak, ali to nije učinio. Možda je najavljeno okupljanje oporbe potaknulo Mamića na odlazak, no sumnjamo da će nakon svega odustati bez borbe.

Jeste li za demokratske izbore u Dinamu po principu 1 član 1 glas?

Ukupno glasova:

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider