Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vejić i Buljat nisu nasjeli

Od heroja do 'otpadnika': Ljubio dres Hajduka, pa uhvaćen u zamku!

Neodlazak na posudbu u trećeligaša Primorca iz Stobreča Ljubu Milićevića i Josipa Barišića stajat će raskida ugovora, i to na njihovu štetu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, stavka u ugovoru je jasna, pronađe li im Hajduk klub u koji idu na posudbu pod istim uvjetima, to moraju prihvatiti, a njih dvojica su to odbili. Kada su htjeli prihvatiti bilo je kasno, Hajduk ih je ulovio u zamku i sada će ostati bez novca za sezonu i pol, jer obojica imaju ugovore do ljeta 2013. godine. U istu zamku bijeli su pokušali uhvatiti Vejića i Buljata, ali njih dvojica prihvatili su posudbu.

Australski Hrvat Ljubo Miličević prošlog ljeta pompozno je dočekan na Poljudu. Zbog iskustva igranja u europskim ligama i australskoj reprezentaciji, igračkoj žestini i otvorenoj ljubavi spram Hajduka kandidirao je za ulogu kapetana, a predviđalo se da će u kratkom roku postati i heroj navijača.

''Svake godine moja majka Višnja me ljubi na rođendan, a ja ljubim dres Hajduka'', rekao je na predstavljanju australski nogometaš koji je rođen upravo kad i Hajduk - 13. veljače.

Ništa se od svega nije ostvarilo, čak dapače, na kraju će Miličević otići s Poljuda s „gorkim okusom“ u ustima. Ne znamo hoće li nakon svega što je doživio i dalje ljubiti dres Hajduka na svoj rođendan, no, neki će reći da nije jedini, a niti posljednji kojem se to dogodilo...

Inače, na arbitražnom sudu HNS-a spor s Hajdukom otvorio je sportski direktor Ivica Kalinić, koji je dugo na bolovanju. Posljednju plaću primio je za svibanj prošle godine i sada samo traži svoje. (Ivica Medo/Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati