Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrhunac proslave

Novosti iz Hajduka: Fešta s Udineseom i posjet Vukovaru

U Hajduku vlada vrlo dobro raspoloženje nakon dvaju pobjeda na startu proljetnog dijela sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od maksimalnih šest bodova (Split u Parku mladeži i Dragovoljac na Poljudu) nema bolje pozivnice navijačima Hajduka za utakmicu koju ovog utorka igraju s Udineseom na Poljudu (početak u 17:00). Bit će to vrhunac proslave 103. rođendana Bijelih, a u poljudskim kancelarijama, ali i u svlačionici, očekuju dobru posjetu...

"Bit će to jedna lijepa predstava za navijače i Grad Split. Utakmica nam dolazi u lijepom trenutku i želimo pobijediti, makar se radi o prijateljskom dvoboju. To što igramo protiv uglednog člana Serie A bit će veliki motiv, bez obzira na to tko bude igrao od prve minute", izjavio je Goran Milović, pouzdani stoper koji s Marijom Maločom čini najbolji par centralnih braniča u HNL-u.

Zajedno s njim na press konferenciji bio je i Dante Stipica, koji je branio na obje posljednje utakmice, nakon što se uoči gradskog okršaja sa Splitom ozlijedio Lovre Kalinić: "Uvijek sam do sad podržavao Kalinića, njegove obrane doživljavao sam kao svoje, ali uvijek se nadaš i čekaš maksimalno spreman svoj trenutak. Želim iskoristiti ovu prigodu i nadam se da će moje obrane donijeti rezultat Hajduku", poručio je Stipica, koji će skupa s Kalinićem i mladim Fabjanom Tomićem dobiti novog trenera vratara, nakon što je nedavno iz Zadra pridošli Tomislav Rogić otišao u Šahtar.

17. ožujka prijateljski dvoboj: Vukovar 1991 - Hajduk

"Ne vjerujem da će taj odlazak imati velikog utjecaja na nas", samouvjereno je poručio Stipica.

U iščekivanju ogleda s Udineseom Hajduk je dogovorio da će 17. ožujka u Vukovaru odigrati prijateljsku utakmicu s trećeligašem HNK Vukovar 1991. Taj će se dvoboj igrati dan nakon prvenstvenog gostovanja u Osijeku (nedjelja, 16. ožujka), u sklopu obilježavanja prve prvenstvene utakmice nakon mirne reintegracije i povratka. Domaćin Bijelima bit će Grad Vukovar i HNK Vukovar 1991, a Hajduk je objavio kako se Vukovarcima zahvaljuje na pozivu i s nestrpljenjem iščekuje prijateljsko gostovanje u Gradu Heroju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider