Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Novi prosvjedi BBB-a: Na Maksimiru niče šatorsko naselje!

Navijači Dinama najavili su proteste uoči Skupštine kluba…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bad Blue Boysi najavili su novi organizirani prosvjed protiv čelnika Dinama i njihova načina upravljanjem klubom povodom Skupštine Dinama koja bi se trebala održati u utorak, 12. travnja.

>> VIDEO: Preko dvije tisuće BBB-a održalo glasan prosvjed protiv Mamića!

Doznajemo da se neki navijači Dinama pripremaju na dvodnevno kampiranje, pa bi pokraj maksimirskog stadiona moglo niknuti „šatorsko naselje“. Neki navijači dolazit će na zborno mjesto povremeno, dok će neki tamo biti cijelo vrijeme. Procjenjuje se da bi se na dan Skupštine moglo okupiti tri do četiri tisuće navijača.
Prosvjedovat ćemo sve do svršetka Skupštine. Dakle, puna dva dana“, poručuju neki od inicijatora prosvjeda te dodaju da će sve biti u skladu sa zakonom.

Čelnici Dinama na čelu s izvršnim dopredsjednikom Dinama najavili su usvajanje pojedinih prijedloga građanske inicijative Zajedno za Dinamo.Međutim, neki navijači žele se na licu mjesta uvjeriti hoće li njihovi zahtjevi biti prihvaćeni.
Tražit ćemo da na sjednici Skupštine prisustvuju dva ili tri naša predstavnika. Nadamo se da će naš zahtjev biti usvojen. Na prosinačkoj Skupštini nisu nam dozvolili da pratimo sjednicu“, podsjećaju BBB-i te zaključuju:
„Tražimo da se Statut kluba uskladi sa zakonima ove države te da rad Skupštine bude javan i transparentan.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider