Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako frustriran

Novi problemi za Sammira: I zaručnica mu okrenula leđa!

Kraj latino Dinama - Sammir navršava 25 godina i brzo će biti prestar za veliki transfer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Maksimiru i svlačionici Dinama vlada velika napetost. S Antom Čačićem nastupio je veliki zaokret – Sammir, Ibanez i Calello kod Krune Jurčića bili su nedodirljivi, a novi Dinamov trener uopće im nije sklon. To najviše pogađa gauča Luisa Ibaneza, najkorisnijega igrača jesenskog dijela u Prvoj HNL.

Netrpeljivost između Čačića i Ibaneza počele su još na pripremama u Portugalu kada je Lucho shvatio da nije u prvom planu. Pogotovo što je trener pred svima rekao da je Ibanezova strana "najtanji dio momčadi". Daleko od prvog sastava je i drugi Argentinac Adriano Calello (trenutačno ozlijeđen) za kojeg je Dinamo platio čak 2, 2 milijuna eura odštete.

No, najteža je situacija sa Sammirom, koliko se god u klubu trudili peglati njegov imidž kroz umivene izjave "igrat ću najbolje u životu", pa do puštanja informacija da će ga preporoditi dolazak sina Noaha i (bivše?) djevojke Yasmin u Zagreb. Majka Sammirova sina javila iz Brazila je jasno poručila da joj put, a kamoli preseljenje u Zagreb, nisu na kraj pameti.

Yasmin stažira kao pravnica kako bi mogla diplomirati, a realnost je očito da ni Sammiru nije stalo da Yasmin i mali Noah dođu u Zagreb. Dodatno ga frustrira što će u travnju navršiti 25 godina i što ulazi u doba kad više nema višemilijunskih transfera. A ponuda nema na vidiku. Kao ni Eura 2012. s Hrvatskom. Sammira očito čeka još jedno ljeto s Dinamom u europskim kvalifikacijama... (Agencija VLM)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati