Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje sve otvoreno

Novi preokret: Junak Kramarić poveo Rijeku prema finalu Kupa!

U prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa u Rijeci su nogometaši Rijeke pobijedili pulsku Istru 1961 s 2-1 (0-1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječani su slavili pred 4500 gledatelja na Kantridi zahvaljujući Andreju Kramariću, koji je u 59. i 61. minuti postigao dva zgoditka za preokret domaćina nakon što su gosti uspjeli postići pogodak na samom početku utakmice. Istrani su poveli zgoditkom Dejana Radonjića u 9. minuti nakon prodora Brazilca Joa, a izjednačio je Andrej Kramarić u 59. minuti nakon duge akcije, kada je u mrežu pospremio odbijenu loptu od strane vratara Puljana Lovrića. Napadač Rijeke Kramarić pretvorio se u junaka susreta samo dvije minute kasnije kada je ostao potpuno sam u petercu gostiju i glavom zabio za 2-1 i veliki preokret u samo dvije minute.

Uzvratna utakmica igra se 26. ožujka u Puli. U drugom polufinalu zagrebački Dinamo je slavio u prvom susretu u Koprivnici protiv Slaven Belupa s 2-0, te odradio veći dio posla uoči uzvrata 26. ožujka na Maksimiru. Finalne utakmice Hrvatskog kupa igrat će se 7. i 14. svibnja. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider