Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se egzodus

'Novi Maicon' iz Slaven Belupa odlazi u Romu!

Nakon Igora Bubnjića, još bi jedan mladi igrač Slaven Belupa na ljeto mogao preseliti na Apenine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o Draganu Pavloviću, 17-godišnjem desnom beku Slaven Belupa i članu U17 reprezentacije Hrvatske. Pavlović, koji može igrati i na poziciji desnog krila, na radaru je Rome, koja je mjesecima prikupljala izvješće i skautirala igrača koji je rođen 21. veljače 1996.

Calciomercato, koji donosi vijest, piše: "Roma nastavlja pratiti novog Maicona, koji je jedan od najtalentiranijih igrača u Europi kad je u pitanju igranje po desnoj strani."

Pavlović bi idući tjedan trebao doći u kamp Giallorossa i ostati neko vrijeme, nakon čega bi Romini skauti i treneri trebali odlučiti je li materijal u kojeg se isplati uložiti novac.

Inače, Pavlović je prošle godine stigao u Slaven iz Karlovca, a mogao bi otići iz Koprivnice bez da je ostavio ozbiljniji trag u redovima Farmaceuta.

Ukoliko se transfer realizira, bio bi to samo nastavak egzodusa mladih hrvatskih nogometaša u Italiju, koji bi se trebao dodatno pospješiti ulaskom Hrvatske u Europsku uniju. Tada oni neće imati status stranca, što će uvelike olakšati posao Talijanima, da za relativno male svote dobije prvoklasne talente...

Na tom tragu je i priča koja se zahuktava oko Ante Rebića. Najbolji igrač Splita, odlični polivalentni ofenzivac koji iza sebe ima dvije prvoligaške sezone u seniorskoj konkurenciji, a koji će tek u rujnu proslaviti 20. rođendan, interesantan je Romi i Borussiji Dortmund. Klub iz Parka mladeži jesenas je odbio tri milijuna eura koja su ponudili Nijemci, a delegacija Splita trenutno se nalazi u Rimu. Je li razlog posjeta Rebićev transfer u redove Vučice?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider