Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri dana Barcelone

Poznat trodnevni program za dolazak Barcelone u Split

Na prigodnoj presici u Poljudu predstavljena su događanja uoči utakmice s Barcelonom, pod nazivom "Tri dana Hajduka".

Splitska fešta za spektakl ljeta počinje već u četvrtak, dva dana prije utakmice, i to zahvalom Splitu, pa će tako tog dana na rivi biti koncerti klapa. Petak će, pak, biti posvećen Barceloni, po gradu će se puštati latino pjesme, bit će organiziran niz koncerata u čast Katalonaca i njihova dolaska u Split. U subotu će biti prikazan igrokaz pod nazivom "Sto godina u dva dana" u kojem će se oslikati povijest Hajduka.

"Želimo da ljudi koji su izdvojili veliki novac za ulaznice budu zadovoljni sadržajem koji ćemo ponuditi i da to ne bude samo nogometna utakmica nego pravi doživljaj, spektakl", dodao je Cicarelli.

Naravno, neće nedostajati nagradnih igara, svi oni koji kupe ulaznice bit će u igri za osvajanje dva motocikla obojena u boje Hajduka i Barcelone. Ono što poljudski marketing planira jest da ovi "Dani Hajduka", koji će se događati uoči utakmice s Barcelonom, postanu tradicionalna splitska fešta. Osim zbivanja, Hajduk je predstavio i robnu marku "Moj Hajduk".

"Robna marka "Moj Hajduk" uskoro će se naći u prodaji, za ovu prigodu osmislili smo majice, dresove i razne suvenire. Zarađeni novac ulagat će se u razvoj omladinske škole, ali i u potencijalne transfere. Na taj način želimo potaknuti ljude da kupovinom pomažu Hajdukovu radu", zaključio je Cicarelli. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider